Noves receptes al web “Cuina sense pares”

Coincidint, avui, 16 d'octubre, amb la celebració del Dia Mundial de l'Alimentació, el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona presenta una nova edició de receptes i vídeos del web 'Cuina sense pares', adreçat a joves a partir de 14 anys, perquè puguin ampliar el seu menú setmanal.

Una alimentació saludable és un dels puntals necessaris per aconseguir un creixement correcte i per afavorir una bona qualitat de vida, no només a la infància i l'adolescència sinó també en l'edat adulta i la vellesa. L'adquisició d'hàbits alimentaris saludables, per tant, ens pot ajudar a triar una dieta suficient i equilibrada que cobreixi les nostres necessitats energètiques.

En la línia de promoure una alimentació saludable, aquestes noves receptes de 'Cuina sense pares' s'han triat tot seguint criteris dietètics, per tal d'oferir propostes creatives als joves, que els ajudin a elaborar àpats saborosos i alhora equilibrats i saludables.

El nou receptari consta de 14 plats, distribuïts en menús diaris, que inclouen primers i segons plats, per encoratjar els joves a entrar a la cuina i experimentar amb la realització de plats pensats per a ells. També s'hi ofereixen consells i propostes per donar un estil personal als plats, a la vegada que es gaudeix d'una bona alimentació que garanteixi un estat nutricional adequat per al desenvolupament personal.

Ja fa 34 anys que el 16 d'octubre se celebra el Dia Mundial de l'Alimentació a més de 150 països, tal i com es va establir a la vigèsima sessió de la Conferència de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO). Aquesta diada pretén conscienciar el món sobre els problemes de l'alimentació mundial i reforçar la solidaritat vers la lluita contra la fam, la desnutrició i la pobresa.

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1537/57548

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button