Exposició dels programes d’atenció a les persones als consells comarcals del Vallès Oriental i el Maresme

a vicepresidenta segona i responsable de l'Àrea d'Atenció a les Persones, Mercè Conesa, juntament amb els responsables de Benestar Social, Salut Pública, Consum, Educació, Igualtat i Ciutadania, va visitar els consells comarcals del Maresme i el Vallès Oriental, amb l'objectiu de rendir comptes del treball que des de la Diputació de Barcelona es realitza als seus municipis en aquests àmbits.

Foto: Consell Comarcal del Vallès Oriental

Fins ara s'han visitat els consells comarcals d'Osona, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf i el Vallès Occidental, i està previst completar la visita a la resta de comarques de la demarcació de Barcelona durant el mes de novembre.

L'objectiu de les visites és exposar amb transparència als responsables municipals de cada comarca els diferents serveis que des de l'Àrea d'Atenció a les Persones s'ofereixen, valorar la seva implantació i conèixer la seva opinió de cara a poder oferir uns serveis més ajustats a les necessitats de cada territori.

En aquestes trobades territorials, s'està posant de manifest, per part dels municipis, que cal fer front de forma immediata a les necessitats d'urgència social de les famílies i de les polítiques d'escolarització dels infants de 0-3 anys.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button