Què estàs llegint?

Aquí va alguna suggerència.

"Victus", invictus

La darrera novel·la d'Albert Sánchez Piñol, 'Victus', encapçala la llista de les novel·les més prestades a la Xarxa de Biblioteques Municipals durant el segon trimestre d'aquest any. A continuació trobem 'El tiempo entre costuras' i 'Misión Olvido', totes dues de María Dueñas.

Foto: Biblioteca Virtual

Els llibres de la saga d''Els jocs de la fam' de Suzanne Collins ocupen el primer i segon lloc en la llista de les novel·les juvenils més prestades a les 214 biblioteques municipals i 9 bibliobusos de la província de Barcelona, mentre que en tercera posició del podi hi ha 'Quantic love' de Sònia Fernàndez-Vidal.

Pel que fa als còmics, els més sol·licitats són, per aquest ordre, 'Death Note', de Tsugumi Ohba, '20th Century Boys', de Naoki Urawasa, i 'The Gentlemen Alliance', d'Arina Tanemura.

Les sèries predominen en el rànquing dels audiovisuals més prestats. Així, la primera temporada de 'Perdidos'ocupa la segona posició de la llista, mentre que la tercera és per a 'Juego de tronos'. La pel·lícula francesa 'Intocable', però, és l'audiovisual més prestat de tots.

Finalment, pel que fa als CD més prestats a les biblioteques trobem '11 de novembre' de Sílvia Pérez Cruz; 'Jazz on film...film noir', i 'Esprit d'Arménie' d'Hespèrion XXI.

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1490/56041

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button