Aprendre a estalviar energia també a l’estiu

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea, ha tingut lloc enguany del 24 al 30 de juny. Hi ha, però, prop de 50 municipis que han organitzat activitats al llarg d'aquest més de juliol, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Aquesta setmana es desenvoluparan els darrers actes.

Taller 'juguem amb energia'. Foto: Diputació de Barcelona

Divendres 26 de juliol, al Papiol, hi haurà el taller 'Juguem amb energia' de la Diputació de Barcelona i també s'instal·larà un punt d'informació energètica.

Dissabte 27 de juliol, a Sant Martí de Centelles, i coincidint amb les activitats de la Festa Major, també hi haurà el taller 'Juguem amb energia' de la Diputació de Barcelona.

El mateix taller es podrà fer el diumenge 28 de juliol a Sant Boi de Lluçanès, i el dissabte 3 d'agost a Tagamanent.

(Per a més informació de tots els actes i activitats us podeu adreçar al següent enllaç:http://www.diba.cat/xarxasost/setmanaenergia/calendari).

Tots aquests municipis són signants del Pacte d'alcaldes per una Energia Sostenible Local, que es van comprometre a organitzar anualment un acte de sensibilització sobre energia. Per assolir aquest compromís, l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), la Diputació de Barcelona – des dels Àmbits de Medi Ambient i de Consum –, coordinats per la Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, presenten una oferta conjunta de recursos de sensibilització de suport als ens locals perquè puguin desenvolupar activitats en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

També podeu fer-ne seguiment a través de les xarxes socials de (Youtube, Facebook iTwitter).

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1495/56141

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button