Alcaldes i Alcaldesses per l’Educació

El Fòrum d’Alcaldes i Alcaldesses per l’Educació a Catalunya reivindica la coresponsabilitat dels ajuntaments en el sistema educatiu.

70 ajuntaments s’adhereixen al fòrum i reclamen la veu l’administració local en la planificació educativa dels municipis.

Els alcaldes de Sant Feliu del Llobregat, Jordi San José, d’Alella, Andreu Francisco, de Granollers, Josep Mayoral i l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Anna del Frago han presentat, a Granollers, en nom de 70 ajuntaments catalans han presentat la Declaració del Fòrum d’Alcaldes i Alcaldesses per l’Educació a Catalunya.

Els ajuntaments adherits a aquest fòrum exposen la seva preocupació sobre les greus conseqüències que pot tenir la crisi en el sistema educatiu si es manté la davallada de recursos pressupostaris, que sumada a la pèrdua de rendes familiars produirà inevitablement conseqüències socials i de convivència molt negatives. A més, els ajuntaments reiteren la seva voluntat de coresponsabilitat en l’educació dels seus ciutadans i ciutadanes i demanen al govern de la Generalitat que garanteixi de forma efectiva el diàleg i la cooperació amb els ajuntaments.

Font i més informació: http://municipal.socialistes.cat/noticia/el-forum-dalcaldes-i-alcaldesses-per-leducacio-a-catalunya-reivindica-la-coresponsabilitat-dels-ajuntaments-en-el-sistema-educatiu

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button