22 juliol a les 19 hores

El col•lectiu de cuiners del Vallès Oriental CUINAVO es presenta en públic el proper 22 de juliol, a les 19 hores, a la plaça de la Porxada de Granollers. Aquest és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona i amb la implicació directa del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, del Convivium d’Slow Food del Vallès Oriental i l’acompanyament i suport de l’Associació Llavors Orientals.

L’acte de presentació del col.lectiu consistirà en un Show Cooking amb tomàquets de varietats antigues del Vallès Oriental a càrrec d’alguns dels cuiners que formen el col•lectiu. CUINAVO està format inicialment per 13 restaurants i cuiners de la comarca, una agrupació voluntària amb la que es pretén promoure i difondre les singularitats de la cuina vallesana amb l’objectiu de reforçar la vinculació entre cuina i territori dinamitzant turísticament i gastronòmicament la comarca.

Des del Consell Comarcal fa temps que, amb la col•laboració dels ajuntaments i agents del territori, s’impulsen programes per posar en valor els productes de la comarca. En aquest sentit CuinaVO es planteja com una plataforma a través de la qual promoure la cuina vallesana.

Descarregar tríptic CuinaVO

Font: http://www.vallesoriental.cat/win_mostrar_contenido.php?id_publicacion=1026

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button