trobada de la Xarxa Barcelona de Municipis per a la Cooperació Europea

La política de cohesió 2014-2020 centra la trobada de la Xarxa Barcelona de Municipis per a la Cooperació Europea

Avui, dijous, ha tingut lloc al Pati Manning, una trobada de la Xarxa Barcelona de Municipis per a la Cooperació Europea centrada, entre d'altres temes, sobre la política de cohesió 2014-2020. Es tracta d'una de les reunions periòdiques que organitza l'Oficina de Cooperació Europea de la Diputació de Barcelona amb representants de la Xarxa integrada per 40 governs locals i entitats municipalistes especialistes amb temes europeus o d'internacionalització.

Foto: Diputació Barcelona

En aquesta reunió, s'han tractat del treball i la participació en xarxes europees a partir de casos concrets dels mateixos municipis, com també temes d'actualitat europea especialment rellevants per al món local, com ara l'estat de les negociacions del marc financer plurianual i la política de cohesió 2014-2020, o la previsió de convocatòries per al 2013 i l'estat d'aprovació dels nous programes 2014-2020.

També s'hi ha exposat la tasca que s'està realitzant en matèria de projectes, en l'àmbit de la internacionalització dels municipis, així com les accions i activitats de comunicació en el territori que es duen a terme.

A la trobada d'avui, han participat representants dels consells comarcals de l'Anoia, el Vallès Occidental i el Maresme, Barcelona Activa, Node Garraf Agència de Desenvolupament, així com dels ajuntaments de Granollers, Corbera de Llobregat, Sant Just Desvern, Terrassa, Mataró, Mollet del Vallès, Vallirana, Sabadell, Cubelles, Vic, Barcelona, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Vilafranca del Penedès, Badia del Vallès, Cerdanyola, l'Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat i Castelldefels.

Aquestes reunions conformen un espai de trobada entre els professionals de governs locals dels municipis de Barcelona que treballen en l'àmbit de la cooperació europea i són un instrument que permet oferir serveis de valor afegit per al desenvolupament de la seva tasca.

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1470/55330

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button