Les paraules d’Espriu tornen a Sinera en forma d’espectacle

L'acte central de l'Any Espriu serà un espectacle multidisciplinari que combinarà teatre, circ i cançó, i que aplegarà les veus més representatives del panorama musical i escènic del país. La cita és el proper 10 de juliol, a Arenys de Mar, però avui s'ha presentat en roda de premsa a I'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Foto: Cultura / Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona col·labora en l'organització d'aquesta proposta que posa en escena 20 poemes de Salvador Espriu. A la presentació d'avui, el diputat adjunt a la Presidència i delegat de Cultura, Joan Carles Garcia Cañizares, ha representat la corporació i ha expressat la il·lusió que aquest concert li provoca «com amaresmenc»i, alhora, el compromís que representa com a diputat d'una institució«que dóna suport a la cultura i està al costat dels ajuntaments».

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha estat l'encarregat d'explicar el contingut d'aquest espectacle dirigit per Lluís Danés, també present a l'acte, al costat d'alguns dels artistes que hi participaran: Gerard Quintana, Dídac Rocher, Joan Colomo, Ivette Nadal, Dolo Beltran i Anna Roig. També han intervingut en la presentació el comissari de I'Any Espriu,  Xavier Bru de Sala, i el batlle  d'Arenys de Mar, Estanislau Forns.

 

 

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1470/55328

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button