Resiliències, enfortint la salut de les dones

Per a totes aquelles persones interessades en el tema,  aquí trobareui podreu consultar el resum del que es va exposar.

Amb motiu del la celebració del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, el 28 de maig, l'Àrea d'Atenció a les Persones va organitzar una jornada municipal, l'objecte de la qual era la resiliència, com estratègia per enfortir la salut de les dones i també com a recurs per  reforçar les potencialitats femenines i superar les seqüeles produïdes per situacions de violència, malalties greus o altres.

La conferència inaugural va anar a càrrec de Jorge Barudy, metge, neuropsiquiatra, psicoterapeuta i terapeuta familiar sistèmic.

Podeu consultar el resum del que va exposar:

La resiliència humana Contextos humans que afavoreixen les resiliències

Desenvolupament de la jornada

 

A continuació, Montserrat Badia, alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Anna Freixas, catedràtica emèrita de Psicologia de la Universitat de Còrdova, iJovita Costa, en representació de l'associació Dona no estàs sola de Sant Cugat del Vallès, mantingueren un diàleg  a l'entorn d'aquesta temàtica. El diàleg fou conduït per Lluís Reales.

I com a cloenda, Maite Buenafuente dugué a terme una emotiva dramatització de la història de Victòria, una de les protagonistes del llibreValentes, editat per l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, que ens descobreix les històries de vuit dones que s'han caracteritzat pel seu esperit de superació i valentia en fer front a situacions molt adverses.

L'autor del llibre, el periodista Jordi Benavente, va ser present també en el acte. En el seu bloc martorellnegre, hi trobareu més informació.

Font: http://www.diba.cat/web/francescabonnemaison/resiliencies-enfortint-la-salut-de-les-dones

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button