Prendre el sol

Els infants d'Abrera prenen el sol de forma saludable

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix, de forma gratuïta, als municipis petits la possibilitat de realitzar activitats educatives sobre temes de salut pública adreçades a la seva ciutadania. Dins d'aquesta línia de suport, l'Ajuntament d'Abrera farà una activitat sobre protecció solar a infants de cicle inicial de l'Escola Abrera demà, divendres 3 de maig.

Foto: windujedi / iStockphoto / Getty Images

El sol és font de salut, però cal prendre'l amb cura. Fer-ne una exposició excessiva pot provocar cremades cutànies a curt termini i, a llarg termini, accelerar el procés d'envelliment de la pell i afavorir l'aparició de lesions o, fins i tot, de càncer de pell.

En aquest sentit, cal que els més petits aprenguin a tenir cura de la salut de la seva pell a fi que incorporin aquest hàbit saludable i indispensable a la seva rutina de vida diària.

A través de la narració d'un conte, la construcció d'una titella de pal amb forma de sol i el regal d'una mostra de crema protectora, es pretén conscienciar els infants sobre la importància del sol per gaudir d'una vida saludable alhora que és necessari protegir-se'n cada dia.

Escola Abrera: divendres, dia 3 de maig

Font:http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1441/53693

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button