Museus oberts fins a la matinada

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, que s'escau aquest dissabte, 18 de maig, els  centres adscrits a la Xarxa de Museus Locals (XML) de la Diputació proposen diferents activitats, entre les quals la ja tradicional 'Nit dels museus'.

Per a la 35a edició d'aquesta efemèride, el Consell Internacional dels Museus (ICOM) ha proposat el lema ' Museus (memòria + creativitat)= progrés social', amb el qual es vol posar l'accent en el rol que tenen com a dipositaris de l'herència patrimonial, associat a la inventiva i la vitalitat que el sector museístic ha exercit els últims anys.

Quant a la Nit dels Museus, una iniciativa promoguda pel Consell d'Europa, 46 centres adherits a la XML pertanyents a 32 municipis de la demarcació de Barcelona han programat activitats i prorroguen el seu horari d'obertura fins ben entrada la matinada. Podeu consultar les diferents propostes des d'aquest enllaç.

Fomt: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1450/54588

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button