Lectura i comunitat

Una reflexió sobre els vincles entre lectura i comunitat

La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament del Prat de Llobregat convoquen la cinquena edició de la Jornada de Foment de la Lectura al Prat. Tindrà lloc dilluns, 6 de maig, al Cèntric Espai Cultural, on també s'ubica la Biblioteca Antonio Martín, adscrita a la Xarxa de Biblioteques Municipals. L'objectiu de la trobada és reunir els agents que treballen en el foment de la lectura per reflexionar conjuntament sobre la relació comunitat i lectura.


Foto: Diputació de Barcelona

La jornada s'adreça als agents que treballen per al foment de la lectura als municipis (bibliotecaris, professors...) i s'hi formularan qüestions com ara: Què és la comunitat? La lectura, un fet aparentment individual, ¿crea comunitat o fomenta l'individualisme? Com podem ajudar la comunitat amb polítiques de foment de la lectura?

Per fer-ho, la jornada comptarà amb les aportacions de diverses persones que han reflexionat sobre el tema, entre altres la filòsofa Marina Garcés, encarregada de la conferència inaugural, l'escriptor i periodista Javier Pérez Andújar, o la també escriptora i editora Sílvia Nanclares. Podeu veure tots els participants enaquest enllaç.

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1441/53691

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button