La Generalitat es compromet a construir l’escola Els Quatre Vents el curs 2014-2015

L'alcalde de Canovelles es mostra moderadament satisfet i l'AMPA avança que continuaran les mobilitzacions fins que l'edifici sigui una realitat

L'alcalde de Canovelles, José Orive, explicant el compromís de la Generalitat. Foto: Aj. CanovellesLa Generalitat s'ha compromès a construir l'anhelat edifici de l'escola Els Quatre Vents de Canovelles, que funciona amb mòduls prefabricats des de fa set anys, el curs 2014-2015. De fet, segons l'anunciat pel departament d'Ensenyament, durant el 2015 el nou equipament, que s'inclouria en els pressupostos del 2014, ja estarà en funcionament. Per la seva banda, el Consistori i la comunitat educativa deixaran de reclamar que l'escola s'inclogui en el pressupost d'aquest 2013.Aquest dijous la Generalitat va convocar una reunió amb la comunitat educativa i l'Ajuntament de Canovelles, com a resposta a les reiterades demandes de la construcció d'Els Quatre Vents. Sense anar més lluny, la setmana passada més de 130 veïns del municipi vallesà es van manifestar davant de l'edifici del departament d'Ensenyament a Barcelona. A la reunió de dijous hi van assistir la Secretària General del departament, Maria Jesús Mier; el Director General de Centres Públics, Jordi Roig; l'alcalde de Canovelles, José Orive; i membres de la comunitat escolar.

Calendari signat de tot el procés
En aquesta trobada Mier es va comprometre que l'escola seria una realitat al llarg del curs escolar 2014-2015, i a donar un calendari per escrit de tot el procés administratiu, signat per Ensenyament. També es va comprometre a que un representant del departament visitaria l'escola properament per tal de prioritzar les tasques de manteniment que calen al mòduls prefabricats.

Orive, que aquest dijous va explicar els resultats en roda de premsa, ha declarat sentir una "satisfacció moderada" pel resultat de la reunió, i ha manifestat que realitzaran un seguiment del procés per tal que es compleixin els compromisos adquirits per la Secretària General del Departament. El president de l'AMPA Els Quatre Vents, Juan Jesús Noguera, ha declarat que és un pas més, un compromís amb un calendari concret, però que seguiran mobilitzant-se per tal que la construcció de l'escola sigui una realitat. També realitzaran entrevistes amb els parlamentaris dels diferents partits per tal que coneguin la seva situació: una escola que està de manera "provisional" ja fa més de set anys.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button