XI Bicicletada popular

La recuperació del riu Besòs i la bicicletada.  Diumenge 5 de maig de 2013, XI Bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs

Passejant per la llera del riu Besòs  Autor:AENLa Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar per als ciutadans i les ciutadanes, actuant directament en la cooperació amb els ajuntaments.

L’esforç per recuperar la llera del riu Besòs en el seu darrer tram ha quedat reflectit en el projecte plurimunicipal de la recuperació ambiental, paisatgística i per a l’ús social, el qual ha fet possible la creació del Parc Fluvial del Besòs.

El seu àmbit abasta els darrers 9 quilòmetres paral·lels al riu i té una extensió aproximada de 115 hectàrees en els municipis de Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

D’altra banda, el projecte endegat per l’ajuntament de Granollers al riu Congost també ha permès augmentar la qualitat de les ribes Fluvials i de l’aigua del riu Besòs.

En aquesta ocasió, la Diputació de Barcelona organitza, mitjançant el treball coordinat de les àrees de Desenvolupament Econòmic Local i de Territori i Sostenibilitat, la col·laboració del Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs i la direcció tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme, la XI Bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button