vetlla per la higiene dels nens

Canyelles vetlla per la higiene dels seus nens

Una bona higiene personal representa una de les pràctiques diàries bàsiques que ajuden a les persones a sentir-se sanes i felices, juntament amb l'alimentació, l'activitat física i el descans, entre d'altres. És important que aquesta s'adquireixi des d'una edat primerenca, per tal que esdevingui un hàbit saludable indispensable incorporat a la nostra rutina de vida. Els alumnes de cicle mitjà de primària de Canyelles ho sabran aquest dimarts de primera mà.

Foto: Jupiterimages / Getty Images

L'Ajuntament de Canyelles, amb la col·laboració del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, realitzarà uns tallers sobre higiene personal (adreçats a nois i noies de cicle mitjà de primària) al CEIP Sant Nicolau, demà, 16 d'abril.

A través d'aquestes activitats es pretén que els infants coneguin el funcionament del cos i la importància de tenir-ne cura a fi de prevenir malalties, a més de treballar la higiene bucal d'una forma més específica.

Es tracta d'uns tallers gratuïts, adreçats a la ciutadania en general, que la Diputació de Barcelona posa a l'abast dels ajuntaments petits de la seva demarcació per tal de donar-los suport en les polítiques municipals de promoció de la salut pública.

Font: http://www.diba.cat

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button