Turisme amb smartphone

«És una realitat que les noves tecnologies mòbils estan modificant la forma d'oci i consum de tots nosaltres, i de retruc, també la forma de fer turisme. Per tant, els agents vinculats no podem quedar aliens a aquesta realitat». Amb aquesta afirmació, el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, ha inaugurat, aquest matí, la jornada 'La telefonia mòbil i el turisme', impulsada per aquesta corporació.

Per al diputat de Turisme, Ramon Riera, la jornada mostra «el pes creixent que els dispositius mòbils tenen i tindran, en un futur immediat, en la forma de gaudir de l'experiència turística, especialment un cop aquest turista es troba a la destinació. La cobertura mòbil, tal i com s'ha evidenciat, serà clau perquè proveïdors de serveis turístics i el turista puguin interactuar durant l'estada d'aquest tot ajudant a prendre les decisions més encertades, visitar els llocs més de moda, conèixer les ofertes especials, etc.».


Ferran Civil, durant la seva intervenció.
Foto: Àrea de Desenvolupament Econòmic Local / Diputació de Barcelona

Així, mateix durant la jornada, on han participat tant electes i tècnics de turisme de l'administració local com del sector empresarial, s'ha parlat sobre l'optimització d'aquestes noves eines de comunicació i comercialització. «Per als gestors turístics locals, tenir informació del turista, gairebé en temps real, ha de permetre reaccionar millor vers les necessitats dels nostres viatgers».

Finalment, el també responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Ferran Civil, ha apuntat que jornades com aquestes demostren que «el sector turístic és una de les claus que ens ha de permetre la recuperació de la crisi a tot el territori, afavorint un desenvolupament equilibrat a totes les comarques i amb unes millors perspectives de futur».

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button