Pilates per a la gent gran

Esports de la Diputació de Barcelona va organitzar el passat 6 d'abril el curs 'Pilates per a la gent gran', taller inclòs dins el Programa de Formació 2013. El curs, que degut al nombre d'inscripcions ha hagut de realitzar-se en dues edicions, va comptar amb l'assistència d'un total de 62 alumnes de 43 municipis barcelonins (34 alumnes a la primera edició i 28 a la segona).

Foto: Esports / Diputació de Barcelona

L'objectiu de la sessió va ser oferir eines i recursos pràctics per treballar i millorar les sessions i programes adreçats a la gent gran a través d'exercicis i adaptacions del mètode Pilates. Aquest mètode de control postural s'estructura en sis grans principis: concentració, control, centralització, fluïdesa de moviments, precisió i respiració.

Els continguts que es van treballar van ser els beneficis, objectius i fonaments del mètode Pilates, les seves característiques i una proposta pràctica. Durant aquesta primera part del curs, es va desenvolupar el cos teòric, posant especial atenció en els principis i els exercicis. A la segona part, es va desenvolupar les alternatives adequades al col·lectiu de la gent gran.

Font: http://www.diba.cat

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button