Nous fruits del suport als espais de debat educatiu

El suport que la Diputació de Barcelona presta als municipis de la demarcació per a la creació d'espais de debat educatiu continua a bon ritme. Així, a Begues i Rubí s'ha arribat ja a la tercera fase de dinamització del projecte, el qual s'inicia ara a Cardedeu, Castelldefels i Sallent. D'altra banda, a Torelló s'ha presentat el projecte 'Acompanyar, motivar i deixar espai per al creixement dels infants i joves'.


Un dels projectes torellonencs.
Foto: Xarxa de debat educatiu de Torelló

L'experiència de Torelló és fruit del treball de més de dos anys del grup de persones que participen a les trobades de reflexió i debat de la Xarxa de debat educatiu del municipi. Els participants han consensuat unes pautes a tenir en compte en el procés d'acompanyar el creixement dels infants i joves. Aquestes es concreten en treballs visuals animats, elaborats pels centres educatius i entitats de lleure del municipi que estan disponibles al seu web.

Els espais de debat educatiu són un dels projectes d'acompanyament a la funció educativa de les famílies, que la Gerència de Serveis d'Educació posa a disposició dels ajuntaments. Aquests organitzen grups de treball formats per famílies i professionals on es reflexiona i debat per assolir consensos i criteris d'actuació educativa comuns al seu municipi.

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1410/52419

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button