La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona es tornarà a omplir de poesia

Amb el títol 'La remor dels verds als parcs', demà, divendres 12 d'abril, s'enceta una nova edició del ciclePoesia als parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, coordinat per Ester Xargay i Carles Hac Mor i que compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes. La veu de 18 poetes, el so de quatre músics, el cant improvisat, la rondalla i una coral amenitzaran aquest cicle fins al mes de novembre.


Foto: Xarxa de Parcs Naturals / Diputació de Barcelona

'Poesia als parcs' és una iniciativa que s'emmarca dins el programa cultural Viu el parc de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, però que s'estén a diferents espais naturals de Catalunya i dos més a Sardenya. L'accés als recitals és lliure.

El cicle començarà demà divendres, 12 d'abril, al Parc Natural de la Serra de Collserola, on a partir de les 20.30h hi haurà una visita comentada a la casa Verdaguer. A les 21.30h s'ha programat una lectura literària, amb acompanyament musical, d'un fragment de l'obra 'Al cel' de Verdaguer. I a les 22.00h es farà una observació d'estels, constel·lacions i altres cossos celestes.

I diumenge, 14 d'abril, a les 12.00h, Pau Riba i Ester Xargay seran els rapsodes del Bosquet d'Alella (Parc de la Serralada Litoral). El Cicle continuarà al Parc Natural de l'Alt Pirineu amb recitals el 15 i 16 de juny a càrrec de Meritxell Nus i Josep M. Sala-Valldaura, al Centre d'Art i Natura de Ferrera. El 29 de juny el cicle arribarà per primer cop al Parc Natural del Delta de l'Ebre, on recitaran Carles Andreu i Juli Micolau amb Lo Torreta (cant improvisat) i la Rondalla Teixidor a la Barcassa de la Cava.

El poeta Jordi Vintró i Guillem Ballaz (pandero quadrat i violí) seran els protagonistes del recital al Parc Natural del Montseny, que tindrà lloc el 27 de juliol a l'ermita de Sant Salvador d'Avencó, a Aiguafreda. Després de l'estiu, el recital retornarà a l'illa de Sardenya per oferir, un any més, un recital al Parco di Porto Conte. Serà l'1 de setembre i hi prendran part Oriol Izquierdo, Paco Fanés i Ferran Besalduch (saxo baix).

Ja de nou a la Xarxa de Parcs Naturals, diumenge 22 de setembre es farà l'habitual recital a la Font del Pradelló d'Olzinelles (Sant Celoni, Parc del Montnegre i el Corredor), amb Vicenç Altaió i Vickymel. Un altre lloc habitual que repeteix cita és l'ermita de Sant Feliuet de Savassona (Espai Natural de les Guilleries-Savassona). Serà el 13 d'octubre i hi recitaran Elena Sixto i Víctor Obiols. El cicle es tancarà el 17 de novembre a la plaça de Castellet (Parc del Foix) amb el recital de Jordi Carulla i la participació de la Coral de la Diputació de Barcelona.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button