La Diputació compromet 19 MEUR d’inversió en projectes per als municipis del Vallès Oriental

El vicepresident tercer i responsable de Cooperació Local de la Diputació de Barcelona, Joaquim Ferrer, va presidir ahir les meses de concertació amb els municipis d'Aiguafreda, Bigues i Riells, Castellcir, Figaró-Montmany, l'Ametlla del Vallès, la Llagosta, la Roca del Vallès, les Franqueses del Vallès, Lliçà d'Amunt, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles i Vallgorguina.

Ahir era la segona vegada que es concertaven meses en aquest territori i Ferrer va recalcar que «tot i el complicat context econòmic actual, la Diputació s'ha compromès a mantenir les xifres del mandat anterior i fins i tot a superar-lo, com és el cas del Vallès Oriental». D'aquesta manera, tots els municipis concertats van anar acordant, un per un, quines actuacions desenvoluparien durant aquest mandat i quins recursos es destinarien.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal, José Orive, va voler agrair la tasca realitzada des de la Diputació ja que «els alcaldes disposem d'inversions finançades al 100% i que, a més a més, es paguen correctament en temps i forma».

Pel que fa a les prioritats expressades pels municipis, destaquen el manteniment d'equipaments, la millora de la gestió de despesa corrent i tot allò relacionat amb l'eficiència energètica.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button