Cuina sense pares

Foto: Salut Pública / Diputació de Barcelona

Granollers enceta els tallers de "Cuina sense pares"

La capital del Vallès Oriental ha estat el primer municipi que acull durant aquest 2013 una nova edició dels tallers 'Cuina sense pares'. L'objectiu d'aquests tallers, organitzats pel Servei de Salut Pública, és promoure una alimentació saludable entre els joves a partir de 14 anys.

El taller es va realitzar aquest dijous, 11 d'abril, a l'Espai Social Fundació Catalunya La Pedrera de la ciutat vallesana i va tenir una durada de dues hores. Durant el taller es va donar als joves tot un seguit de consells sobre alimentació i es van realitzar dos plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics.

Així mateix, es va aprofitar la classe pràctica per donar a conèixer el web on els joves poden accedir a una sèrie de recursos sobre alimentació saludable per animar-los a cuinar: des d'un recull de receptes en un doble format, escrites i en filmació on es pot visualitzar tot el procés d'elaboració del plat, fins a un conjunt de recomanacions per tal de seguir una alimentació saludable, i tot sempre pensat per a ells.

Font: http://www.diba.cat

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button