Assistència al món local

L'assistència al món local, la primera prioritat de la Diputació

«Aquest nou Catàleg de serveis 2013 optimitza les línies d'assistència als governs locals i posa al seu abast 40 MEUR repartits en 202 recursos que volen donar resposta a les necessitats actuals». Són paraules del vicepresident tercer i responsable de Cooperació Local de la Diputació de Barcelona, Joaquim Ferrer, durant la presentació d'aquest Catàleg al Consell Comarcal d'Osona.


Foto: Judit Contreras/Diputació de Barcelona

Ferrer va aprofitar aquesta jornada sobre la gestió de subvencions públiques als governs locals i el Catàleg de serveis 2013, celebrada a Vic,  per recordar als responsables i tècnics municipals que hi van assistir que el termini per presentar les sol·licituds d'ajuts econòmics és fins al 25 d'abril i fins a l'1 d'octubre en el cas dels recursos tècnics i materials.

El vicepresident tercer va explicar que aquest nou Catàleg recull l'experiència dels darrers anys i la bona acollida del de l'any passat on «de les 12.000 sol·licituds que vam rebre, 1.300 peticions van provenir d'aquesta comarca». Ferrer va recordar que ara és el moment de demanar i que aquelles necessitats que no s'hagin pogut cobrir a través de les meses de concertació -un altre dels instruments de suport de la Diputació de Barcelona i que actualment s'estan celebrant amb tots els muncipis de la demarcació-, es poden obtenir a través del Catàleg.

Finalment, Ferrer va remarcar que des de la Diputació «estem treballant per buscar totes aquelles fórmules que legalment ens permetin ajudar als municipis perquè són la nostra prioritat i el Pla de Xarxa de Governs Locals 2012-2015 ha nascut amb aquest esperit» i, per tant, «us animo a tots que utilitzeu totes les eines i l'equip de persones que la Diputació de Barcelona posa al vostre servei».

Font: http://www.diba.cat

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button