Actuacions per al 2013 en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Montseny

Administracions amb competències turístiques i de conservació del territori, entre les quals hi ha la Diputació de Barcelona, representants d'empreses del sector i agents del territori s'han reunit de nou aquest mes de març per concretar les actuacions a desenvolupar el 2013 en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc Natural del Montseny.


Foto: Repte Territorial, S.C.

Entre les actuacions destaca l'elaboració d'un pla de comunicació que serà adoptat per totes les entitats signatàries. També es realitzarà un inventari de productes turístics per tal de poder comprovar si hi ha solapament en l'oferta i veure quins buits s'han deixat en matèria de turisme. Aquest inventari permetrà crear productes turístics de manera coordinada sota criteris de sostenibilitat.

Un altre dels objectius fixats en el marc de la CETS del Parc Natural del Montseny per aquest any 2013 és aconseguir la coordinació de la formació per al sector turístic, així s'eliminaran duplicitats de continguts, creant un sol calendari amb una oferta formativa concebuda des de l'òptica del territori del Montseny.

També es portarà a terme una enquesta de satisfacció, que partirà d'un model únic per analitzar la satisfacció del visitant del Montseny. Actualment, hi ha diferents models d'enquesta en aquest territori i això suposa no poder comparar dades ni resultats.

La reunió, que va comptar amb l'assistència de totes les entitats i persones convocades, va servir a més per posar de manifest el diàleg i la coordinació real entre el sector públic i privat, la qual cosa dota de major eficàcia les decisions i l'execució d'accions en matèria de turisme sostenible que es duguin a terme al Parc Natural del Montseny.

Font: http://www.diba.cat

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button