La Fira Guia’t torna per orientar els joves del Vallès Oriental cap al món laboral

La nau Dents de Serra de Roca Umbert (Granollers) acull, del 6 al 8 de març, una nova edició de la Fira Guia't, un espai dedicat a orientar i assessorar sobre els possibles itineraris formatius postobligatoris els alumnes de 4t d'ESO, els de batxillerat que abandonen els estudis i altres joves interessants en la seva formació i inserció laboral.


Foto: Consell Comarcal del Vallès Oriental

L'acte d'inauguració de la Fira Guia't 2013 tindrà lloc dimecres, a les 9.30h, i anirà a  càrrec del president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, José Orive, i de l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, que estaran acompanyats pel president del Consell Català de la Formació Professional, Xavier Casares, i per representants de la Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona.

Aquesta és la quarta edició de la Fira Guia't, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Xarxa de Transició Escola i Treball i l'Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, la qual es consolida com una mostra de la formació postobligatoria professionalitzadora i les seves sortides professionals.

Durant els dies que estarà oberta la Fira, la visitaran de manera concertada 1.000 alumnes de 33 centres educatius de la comarca, a més de tots els joves que ho facin lliurement. A part de la visita als estands expositors, Guia't  ofereix altres activitats com ara tallers d'orientació i autoconeixement, assessorament individualitzat i diverses xerrades adreçades a joves, professorat, pares i mares, persones ocupades o desocupades.

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1404/52021

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button