Assumpta Camps als Telenoticies de TV3

La cap de llista d'Independents per Sant Quirze Safaja, Assumpta Camps, va ser una de les protagonistes del reportatge "Dones i política" que els serveis informatius de  TV3 van fer en ocasió del Dia de la Dona. Com a ex-acladessa i ara regidora, Assumpta Camps va donar el seu punt de vista del que significa ser dona dins la política. En el reportatge, que es va emetre al 3/24, al Telenoticies Comarques i al Telenotícies Migdia del 8 de març,  Camps compartia espai amb altres alcaldesses del Vallés com Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Solsona, alcaldessa de Matadepera o la ex-alcaldessa de Castellar del Vallés i actual presidenta de l'Institut Català de la Dona, Carme Gatell.

En el nou projecte polític que va iniciar al 2003 quan va guanyar les eleccions, Assumpta Camps destaca el suport i la colaboració de la seva parella. I demana a les altres dones que s'atreveixin a fer el pas i treballin per a fer una política per a les persones.

Podeu veure el reportatge al 3 a la carta de TV3.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button