La distància no és l’oblit

La reflexió sobre la importància de les comunicacions en els processos migratoris i la influència que ha tingut migrar en el desenvolupament de les xarxes i sistemes de comunicació actuals són la base de l'exposició 'Correspondències', que avui s'inaugura al Museu d'Història de la Immigració de Catalunya (Carretera de Mataró, 124. Sant Adrià de Besòs).


Foto: Museu d'Història de la Immigració de Catalunya

La inauguració de l'exposició, que s'ha realitzat amb suport de la Diputació de Barcelona, tindrà lloc a les 19h i, a més de la presència del comissari, Manuel Barrios, està prevista l'assistència de la diputada adjunta de Cultura, Mireia Hernández.

'Correspondències' s'ha dissenyat amb un clar objectiu educatiu i dinamitzador que es plateja a partir de tres eixos de treball: espai (geografia del viatge i la distància), comunicació (desenvolupament dels sistemes de comunicació i la seva influència en les transformacions de les relacions socials) i llenguatge (ús i tipologies, i evolució dels llenguatges). Per desenvolupar els continguts, la interacció del públic és imprescindible i l'espectador esdevé el protagonista a partir de les seves cartes, els seus missatges telefònics o els seus mails.

El Museu d'Història de la Immigració de Catalunya forma part de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona.

Font: www.diba.cat/

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button