Aquest dissabte es pot fer un viatge pels sentits

'NatUra, un viatge pels sentits' és un itinerari inclusiu que es realitza al llarg de l'itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac fins a l'Obac vell, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, cada darrer dissabte de mes i en el qual intervenen dos actors i un educador ambiental.

Una proposta d'integració amb l'entorn, tot desenvolupant els cinc sentits.

L'itinerari es pot fer aquest dissabte que ve dia 23 de febrer i també els dies 30 de març, 27 d'abril i 25 de maig.


Realització de l'itinerari en una sessió anterior
Foto: Xarxa de Parcs Naturals

Els espais naturals són el millor escenari possible per integrar natura, cultura i història mitjançant l'expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre.

Les dificultats d'alguns col·lectius per realitzar els itineraris que s'ofereixen en els espais naturals reclama que es facin tots els esforços possibles per tal de millorar-hi l'accessibilitat de tothom.

Per això, la Diputació de Barcelona proposa aquest itinerari inclusiu en el qual la participació és gratuïta, però cal fer reserva prèvia.

A més a més, existeix la possibilitat d'un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari.

Per a informació i reserves es pot fer per telèfon 93 785 54 61 de dilluns a divendres de 8.30 a 17.30h, o bé al 93 743 54 68, els dissabtes i diumenges de 10.00 a 15.00h. També a través d'e-mail:[email protected].

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1395/51629

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button