Xarxa Local de Consum

Trobada entre el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona per tractar de l’adhesió a la Xarxa Local de Consum

El dijous 17 de gener el president del Consell Comarcal, José Orive, i el conseller comarcal de Consum, Jordi Xena, acompanyats pel gerent, Ignasi Valls, es van reunir amb el diputat de Salut Pública i Consum, Xavier García Albiol, per tractar sobre l'adhesió del Consell Comarcal a la Xarxa Local de Consum (XLC).

El Consell Comarcal presta des de la setmana entrant un nou servei d’Oficina Comarcal de Consum a través del qual s’informarà les persones consumidores sobre els seus drets i deures, es gestionarà les seves queixes, reclamacions i denúncies, i es durà a terme activitats divulgatives i de foment de l’arbitratge.

Amb l’objectiu de complementar i reforçar aquest nou servei, el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona han iniciat els contactes per adherir-se a la Xarxa Local de Consum (XLC). En concret, a la trobada es va tractar entre altres qüestions sobre les necessitats de recursos per tal de poder desenvolupar les competències que el Codi de Consum atribueix als consells comarcals així com de la possibilitat de coordinar activitats en defensa de les persones consumidores i usuàries de la comarca.

Granollers, 18 de gener de 2013

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button