Descobrir el Parc Natural del Montseny amb les passejades que es fan tots els diumenges de l’any

El Parc Natural del Montseny ha programat, un any més, passejades guiades durant tots els diumenges de l'any, fins al 15 de desembre. Els guies de diferents entitats ofereixen la possibilitat de conèixer diversos aspectes del parc, com ara paisatges, patrimoni natural i cultural, fauna i flora.

Amb aquestes passejades guiades, els visitants podran descobrir els boscos de faig, roure o castanyer, el paisatge, el patrimoni i la vida al Montseny a l'edat mitjana així com conèixer plantes medicinals, la fauna, la flora i com l'home ha anat ocupant i treballant aquest territori. També ens endinsaran a descobrir el patrimoni industrial, els usos de l'aigua i l'aprofitament dels recursos lligats a la terra.

Les sortides més pròximes que s'organitzen són: aquest diumenge, 3 de febrer, per fer 'un tomb pels boscos del Montseny' per descobrir la vall de Santa Fe (les inscripcions s'han de fer a l'Escola de Natura Can Lleonart o bé a través d'e-mail [email protected]). I la sortida de diumenge 10 de febrer, que proposa 'passejar pels ponts perduts', tres ponts dels entorns de Viladrau, (el pont de la Noguerola, el de la Sala i el de les Cabres). En aquest cas, les inscripcions cal fer-les a través d'[email protected].

Les passejades, que s'han de reservar, es fan habitualment d'11.00 a 14.00h. Les places són limitades i les reserves es faran segons ordre d'inscripció. A cada sortida s'especifica el lloc de trobada. En cas que el temps no permeti fer la sortida en condicions, s'anul·larà.

A més d'aquestes rutes guiades, els dissabtes, diumenges i festius també es poden fer visites guiades a lesmuralles ibèriques del turó de Montgròs (informació al Centre d'Informació de la Rectoria del Brull).


Foto: Diputació de Barcelona

 Font: www.diba.cat

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button