Campanya d’inspecció als establiments de set municipis

Tècnics de consum faran durant aquest gener campanyes d'inspecció informativa a establiments de Vic, Arenys de Munt, Sant Joan de Mediona, Manlleu, Canovelles, El Pont de Vilomara i Corbera de Llobregat.

Foto: Arxiu

Aquestes inspeccions pretenen informar els responsables dels establiments sobre les eines i mecanismes que tenen al seu abast amb la finalitat de garantir els drets de les persones consumidores i usuàries.

Tècnics de consum, degudament acreditats per l'ajuntament corresponent, visitaran els establiments de sis municipis amb l'objectiu de comprovar el nivell d'adequació a les normatives reguladores dels sectors.

Durant aquestes campanyes es vetllarà per l'etiquetatge d'electrodomèstics a Arenys de Munt; etiquetatge del peix a Manlleu; etiquetatge de carn de vacum i peix a Corbera i Canovelles; s'inspeccionaran establiments de restauració, venda de pa i tallers de reparació de vehicles a El Pont de Vilomara, mentre que a Vic i Sant Joran de Mediona es faran campanyes d'informació bàsica en els seus establiments.

Durant aquestes campanyes d'inspeccions també es comprovaran aspectes bàsics com són la publicitat dels preus, l'exhibició de l'horari comercial, l'existència de fulls oficials de reclamació i el lliurament d'un comprovant de compra (tiquet o factura). Els establiments que no compleixin amb els requisits, se'ls informarà de quins aspectes han de resoldre i rebran una còpia del control realitzat.

La Diputació de Barcelona ofereix aquest servei als municipis que formen part de la Xarxa Local de Consum.

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1366/47611

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button