1ª Marató 2.0 de donants de sang

La Diputació de Barcelona se suma a la primera Marató 2.0 de donants de sang

Aquest divendres i dissabte, 11 i 12 de gener, se celebra la primera Marató 2.0 de donants de sang, perquè la difusió es fonamenta en les xarxes socials i es pot reservar ja dia i hora a través d'Internet. A l'edifici de Can Serra (Rambla de Catalunya, 126, de Barcelona) s'instal·la un punt de donació. També es podrà donar al Palau Robert i als hospitals de la Vall d'Hebron, Sant Pau i Clínic de Barcelona.

Sota l'eslògan 'Comparteix la teva sang', l'esdeveniment s'ha concebut com una gran festa de la donació que girarà al voltant de les xarxes socials i el món digital. Qui vulgui col·laborar-hi pot fer-ho o bé donant sang o, si no pot donar sang, difonent la necessitat de donar sang a través dels seus contactes en les xarxes socials, ja sigui FacebookTwitter o simplement a través del correu electrònic. Aquesta és la primera vegada que s'organitza una Marató 2.0, posant el focus en les xarxes socials i la capacitat de mobilització que poden representar en benefici d'una necessitat quotidiana i essencial com és la de donar sang.

Justament després de les vacances de Nadal, les reserves de sang estan en un punt molt baix i és per aquest motiu que aquesta primera Marató 2.0 pretén convertir-se en la convocatòria de donants més important de Catalunya. L'objectiu és aconseguir 3.000 donacions.


Imatge de la donació a l'edifici de Can Serra.
Foto: Servei de Premsa / Diputació de Barcelona

Durant la Marató, els ciutadans podran donar sang als centres fixos que el Banc de Sang té als hospitals de la Vall d'Hebron, Clínic i Sant Pau. Els punts centrals, però, són el Palau Robert i la Diputació, on s'instal·larà un espai especial per al refrigeri dels donants. L'espai comptarà amb una zona wifi i amb tauletes  perquè tothom pugui explicar com se sent després de donar sang. A més, un photocall amb motius de la Marató i la donació de sang vol incentivar que els donants pengin les fotografies després de donar.

La Marató s'organitza en dos dies, un laborable i un festiu, per donar el màxim d'opcions als donants. Qui vulgui reservar ja dia i hora per a donar sang en aquesta primera Marató 2.0 o bé qui vulgui compartir el missatge de la donació o ambdues opcions, pot fer-ho a través d'aquest web.

 Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1367/47626

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button