Agromercat productes d’aquesta terra

Lliçà d’Amunt acull per primer cop l’Agromercat Productes d’Aquestes Terres

L’Agromercat Productes d’Aquestes terres, tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de desembre en el marc de la tradicional Fira de Nadal de Lliça d’Amunt.

En concret a l’Agromercat els visitants podran veure, degustar i comprar en una desena de parades diversitat de productes alimentaris artesanals com: embotits i xarcuteria; làctics i formatges; pa, coques, i pastisseria; vins i licors; bolets, herbes i melmelades; entre altres.

Enguany és la 7ena edició dels “Agromercats Productes d’Aquestes Terres”. Una activitat organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Celoni, Granollers i, per primer cop, Lliça d’Amunt.

L’Agromercat compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i té com objectiu donar a conèixer al públic alguns dels productes agroalimentaris de qualitat, produïts o transformats majoritàriament a la comarca del Vallès Oriental o properes, i promoure el consum responsable i la venda directa entre productors i consumidors.

Agromercat “Productes d’aquestes terres”

Lloc: carrers de l’Aliança i, Folch i Torres (Lliça d’Admunt)

Dates 15 i 16 de desembre de 2012.

Horari comercial de l'Agromercat serà dissabte de 10h. a 20.30h.  i  diumenge de 10h. a 14h.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button