Setmana Europea de Prevenció de Residus

La Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat col·laboren amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 17 al 25 de novembre, amb l'aportació de recursos i activitats complementàries a una vintena de municipis de la demarcació.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus va néixer fa tres anys i rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar, durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Enguany, s'organitzaran més de 350 activitats durant la Setmana a 75 municipis.


Foto: Òscar Ferrer / Diputació de Barcelona

La Generalitat organitza la X Jornada de la Prevenció dels Residus els dies 21 i 22 de novembre i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibiltat participa amb una ponència del grup de treball 'Consum responsable local i prevenció de residus'.

També, a través de la Diputació de Barcelona, s'ofereixen als ajuntaments diversos productes com ara: xerrades sobre estalvi econòmic i prevenció de residus 'Compra amb seny', l'exposició Les 4RRRRs, activitats de suport a mercats d'intercanvi i segona mà,  tallers sobre prevenció del malbaratament alimentari i de reparació de bicicletes, i cercavila d'animació.

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1341/46916

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button