Sabadell, primer municipi que ofereix el servei de Reempresa

Fruit de l'acord que al setembre passat van signar la Diputació de Barcelona i la patronal CECOT per impulsar el projecte Reempresa, l'Ajuntament de Sabadell oferirà aquest servei dins de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom. D'aquesta manera, aquest municipi serà el primer en donar assessorament tant a empresaris que cedeixen el seu negoci com als emprenedors disposats a donar-hi continuïtat.

Foto: Ajuntament de Sabadell/Diputació de Barcelona

El vicepresident primer de la Diputació, Alberto Fernández Díaz, ha presentat avui a Sabadell aquest projecte que «neix  amb la finalitat d'impulsar i estructurar la transmissió d'empreses com a via de creixement d'activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d'ocupació».

L'ampliació de l'abast territorial del programa Reempresa a les comarques de Barcelona es durà a terme durant els propers quatre anys i es realitzarà amb la col·laboració dels Centres Locals de Serveis a les Empreses de la província, que rebran el suport de la Diputació de Barcelona i la CECOT. En una primera fase, seran 15 els centres que oferiran aquest servei, prèvia formació i assessorament al personal tècnic municipal. A la segona fase, a partir de l'any 2013, s'incorporarà la resta de centres de la província. Cada any aquests centres atenen més de 14.500 empreses i 36.000 persones emprenedores.

Així mateix, el projecte es complementa amb dues guies informatives –una enfocada als empresaris i l'altra, als emprenedors- i un portal web (www.reempresa.org) que recull tota la informació sobre el procés de traspàs, que permet sol·licitar assessorament i que esdevé un mercat transparent a Internet on trobar l'oferta i demanda d'empreses.

A l'acte, també han participat l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, el president de CECOT, Antoni Abad, el director del Centre de Reempresa a Catalunya, Albert Colomer i el president del CIESC, Francesc Garcia-Planas.

Font:  http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1344/46989

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button