Rutes enogastronòmiques per quatre parcs naturals

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ha organitzat sis rutes enogastronòmiques en quatre parcs naturals: el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, el Parc del Garraf, el Parc d'Olèrdola i el Parc de la Serralada Litoral, sota el nom de Sabors dels parcs.


Foto: Andoni Canela

Les rutes conviden a descobrir el paisatge i els productes de quatre espais naturals protegits. Tots ells participen del programa cultural i gastronòmic Parc a taula, que organitza la Diputació de Barcelona des de fa ja alguns anys.

En total són sis rutes guiades per gaudir d'indrets emblemàtics del patrimoni natural i cultural d'aquests espais. A més, els participants podran conèixer i tastar els productes de la terra directament en origen, i els podran degustar amorosament cuinats en els restaurants que s'han sumat a aquesta iniciativa.

Al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac les rutes es fan els primers dissabtes de mes. Es tracta de 'Les tines a peu de vinya' (Pont de Vilomara i Mura) i 'El Molí del Mig' (Mura).

Al Parc de la Serralada Litoral, les dues rutes que s'han programat, 'Els entorns de can Sala' (Montornès del Vallès) i 'Submergeix-te a la natura prop del mar' (Vilassar de Dalt), es realitzen segons la demanada.

I, als Parcs del Garraf i Olèrdola les rutes es fan els primers diumenges de mes: 'A la descoberta del Garraf' (Begues) i 'Ruta històrica i enogràfica pels entorns del castell d'Olèrdola' (Olèrdola).

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1333/46563

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button