El Consell Comarcal i la Universitat Corporativa de Telefònica inicien contactes per explorar fòrmules de col•laboració

El president del Consell Comarcal José Orive, encapçalant una delegació del Consell Comarcal i acompanyat per l’alcalde de la Roca del Vallès, va visitar ahir dimecres la seu que la Universitat corporativa de Telefònica té a La Roca del Vallès on va mantenir una reunió de treball amb el conseller executiu de Telefònica Catalunya, Ramón Salabert.

Orive va estar acompanyat per l’alcalde de La Roca del Vallès, Rafael Ros, el conseller comarcal Miquel Estapé, el gerent del Consell Comarcal Ignasi Valls, el regidor de noves tecnologies de l’Ajuntament de La Roca del Vallès i el responsable de noves tecnologies del Consell Comarcal.

Durant la visita van poder conèixer la seu de la universitat corporativa així com les activitats que en ella es desenvolupen. També es va aprofitar la trobada per reflexionar conjuntament sobre com incrementar la vinculació del centre amb el territori, i sobre la necessitat d’intensificar els contactes entre els diferents agents per generar sinèrgies que faciliten l'impuls d’activitats i projectes vinculats a aquest centre de coneixement que poden tenir incidència en el territori.

Ver 2012-11-20 12 25 59.jpg en presentación

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button