18 candidatures opten als Premis de prevenció d’incendis forestals

Els Premis de prevenció d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona, que es lliuren des de 1997, i que enguany celebren la XVI edició, pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l'any les agrupacions de defensa forestal (ADF) amb el suport dels ajuntaments de la província.

En total es concedeixen tres distincions: El Premi Rossend Montané a la qualitat de les obres de prevenció, dotat amb 4.800 euros el primer premi i amb un accèssit de 1.800 euros; el Premi Palestra a les activitats de prevenció o organització de l'extinció, amb un primer premi de 4.800 euros i amb un accèssit de 1.800 euros; i el Premi Honorífic Joaquim M. de Castellarnau, que és el reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, sense dotació econòmica.

Al Premi Palestra, hi opten les ADF El Pinyó, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Sabadell, Montseny Congost, Puig Vicenç, Alt Maresme, Copons i Teià.

Al Premi Rossend Montané, hi concorren les ADF Burriac, Sant Sadurní d'Anoia, Collbató, Font –Rubí, Tordera, Matadepera, Sant Salvador de Guardiola, Teià i Montseny Congost.

I, pel que fa al Premi honorífic Joaquim M. de Castellarnau, es donarà a conèixer en el decurs de la festa dels premis.

El lliurament dels guardons tindrà lloc a partir de les 15.30 h en el decurs de la XVI  festa dels Premis de prevenció d'incendis forestals, que se celebrarà al Castell medieval de Tordera, el dissabte 24 de novembre. L'acte estarà presidit pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve.

 Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1339/46791

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button