Prevenció del Càncer

La Diputació amb la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

El Mercat del Clot de Barcelona ha estat aquest matí l'escenari escollit per donar el tret de sortida a la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer 2012, que se celebra a partir d'avui i fins al 14 d'octubre, organitzada per la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer.

Les activitats de la Setmana se centren enguany en sensibilitzar la població sobre la necessitat de menjar fruita i verdura com a forma de prevenir el càncer.

Es potencia  la necessitat de les polítiques de prevenció, posant la mirada en la salut, l'alimentació, l'esport i la igualtat d'oportunitats, de forma que tothom pugui menjar de forma sana i fer activitat física diària.

Activitats de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer 

A la demarcació de Barcelona, diversos ajuntaments tenen previst organitzar activitats, bàsicament per al públic infantil.

Així, Sant Cugat del Vallès i Premià de Dalt realitzaran tallers de confecció de menús saludables per a carmanyoles, i Vic i Campdevànol, amb el lema 'Mou-te i fes salut', organitzen caminades i diferents activitats físiques.

També, més 700 nens i nenes participaran a l'espectacle de titelles i muntaran broquetes de fruita a Tona, Vic i Vilassar de Dalt, durant aquesta setmana.

Font i més informació: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1313/46039

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button