Menjar ràpid, saludable… i sense pares

Cada cop són més els joves que cuinen i fer-ho d'una manera ràpida i saludable és possible. Durant aquests darrers dies del mes d'octubre, el Servei de Salut Pública té previst realitzar cinc tallers demostratius de 'Cuina sense pares', de dues hores de duració, on joves a partir de 14 anys coneixen de primera mà què és una alimentació saludable i cuinen dues receptes, un primer i un segon plat, amb la finalitat d'animar-los a posar-se el davantal.

A través d'aquest taller es dona a conèixer la web cuinasensepares.cat, on els joves poden trobar un recull de receptes fàcils, ràpides i econòmiques i saludables, que fàcilment es poden descarregar i visualitzar. La intenció és que aquests joves que no es queden a dinar a l'institut, que s'han de preparar el menjar o que fa poc que s'acaben d'independitzar, cuinin de manera saludable.

És per això que la Diputació de Barcelona, a través del Servei de Salut Pública i Consum, va crear  el projecte 'Cuina sense pares', que es materialitza amb aquest web i tallers demostratius que s'ofereixen als municipis de la demarcació de Barcelona. Aquest mes d'octubre es podrà fer a:

Nous tallers cuina sense pares per al mes d'octubre:

Granollers: dia 22 a les 11 hores, a l'Espai Social Granollers (c/ Joan Prim, 204).

Sant Climent de Llobregat: dia 23, a les 16 hores (c/ Pau Casals, 1).

Gurdiola Font-Rubí: dia 25 a les 19,30 hores, al Centre Recreatiu (av. Catalunya, 45).

El Masnou: dia 30, a les 17,30 hores, al Cullarot (c/ Sant Felip, 45).

Sant Vicenç dels Horts: dia 31, a les 11 hores, al Casal Cívic Sant Vicenç dels Horts (c/ Albacete, 12).

Font: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1322/46312

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button