Consum. Com som?

L'exposició de la Diputació "Consum. Com som?" arriba a Olesa de Montserrat

La mostra 'Consum. Com som? Depèn de tu, depèn de tots!', promoguda per l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona amb l'objectiu que els consumidors adoptin actituds més actives, crítiques i conscients, es podrà visitar a partir del proper dilluns i fins al 14 d'octubre a la Casa de Cultura d'Olesa de Montserrat.

Segons els seus responsables, «l'exposició ens defineix com som com a consumidors ja que ens permet qüestionar-nos sobre les nostres actituds entorn al consum responsable i, alhora, ens facilita la informació i les eines necessàries per aprendre a consumir responsablement».

'Consum. Com som?' s'adreça a tota mena de públic. Per això, s'ha editat una guia didàctica dirigida als pares i educadors per tal que puguin complementar la visita dels més joves a més d'un tríptic que recull la informació més bàsica. La mostra s'estructura en quatre grans blocs temàtics tot plantejant als visitants qui vetlla per nosaltres com a consumidors, quins són els nostres drets, si som bons consumidors i, finalment, convida a consultar l'etiqueta dels productes per fer una bona tria. L'objectiu és que els consumidors adoptin actituds més actives, crítiques i conscients.

Font i més informació: http://www.diba.cat/sala-de-premsa/el-diari-de-la-diputacio/-/butlleti/1313/46041

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button