Regidors de Cultura al CCVO

Els regidors de Cultura es troben al Consell Comarcal per explorar noves línies de col·laboració

El passat 13 de juny 2012, al Consell Comarcal, una quinzena de regidors de cultura dels ajuntaments de la comarca, es van trobar convocats pel president, José Orive i el conseller comarcal de Cultura, Oriol López, per conèixer de prop alguns del serveis comarcals que gestiona i coordina l’ens comarcal i reflexionar conjuntament sobre la col•laboració i el treball en xarxa.

El president del Consell Comarcal, José Orive, a la reunió va comentar als assistents que "cal aprofitar aquestes sessions de reflexió conjunta per consensuar postures que ens permetin aconseguir més força i una major capacitat d’influència davant tercers en benefici del territori". Per la seva part Oriol López va destacar que "és necessari i convenient que tots treballem, en els temps actuals, compartint i mancomunant serveis".

D’acord amb l’objectiu de la trobada es van explorar línies de col•laboració que es concretaran en una propera sessió i el Director de l’Arxiu Comarcal, Xavier Pérez, va explicar el funcionament de l’Arxiu Comarcal i la possibilitat que tots els municipis tenen de fer-ne us.

CCVO .  Granollers, 15 de juny de 2012

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button