L’Ajuntament de Tagamanent cedeix a l’Arxiu Comarcal els seu fons documental

Documents que van des de l’any 1853 al 2005 propietat de l’Ajuntament de Tagamanent han ingressat ahir dimecres 18 de juliol a l’Arxiu Comarcal del Vallès Oriental.

Es tracta de 380 caixes amb diversa documentació amb important valor cultural que es quedarà en dipòsit i a la qual els estudiosos i investigadors podran accedir un cop s’hagin fet els processos de catalogació.

Aquest interessant fons l’integren diverses sèries documentals com llibres d’actes, correspondència, comptabilitat, cadastres, lleves militars i molts altres tipus de documents.

L’Arxiu Comarcal ofereix aquest servei de custòdia i conservació de documentació històrica i semi-activa a tots aquells ajuntaments inferiors als 10.000 habitants que vulguin firmar aquest conveni amb el Consell Comarcal.

Fins a data d’avui els municipis que s’han acollit a aquest servei són Aiguafreda, Bigues i Riells, Castellterçol i Tagamanent, a més de Granollers, que com a capital de comarca comparteix les instal·lacions amb l’Arxiu Comarcal.

 

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button