30è Festival Internacional de Música de Cantonigròs

Festival Internacional de Música de Cantonigròs

30è Festival Internacional de Música de Cantonigròs
19/07/2012al22/07/2012

Competició i exhibició de música coral mixta, veus iguals femenines, cors infantils, cors de música popular i danses populars, amb la participació de grups d'arreu del món.

Enguany, excepcionalment i amb motiu de la celebració del 30è aniversari, el Festival se celebrarà a la ciutat de Vic, en el recinte del Teatre L'Atlàntida, on es duran a terme les competicions i els concerts.

Hi seran presents 41 formacions representants d'Argentina, Bulgària, Castella-Lleó, Catalunya, Eslovènia, Euskadi, Filipines, Geòrgia, Hongria, Illes Balears, Indonèsia, Israel, Itàlia, Lituània, Moldàvia, Noruega, País Valencià, Polònia, República Txeca, Romania, Rússia, Ucraïna, Veneçuela i Xina.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button