Hisendes locals i cooperació municipal

Hem participat en la jornada d'Hisendes locals i cooperació municipal en la qual s'han tractat temes importants com l'augment de l'IBI,  gestió dels serveis del municipi,  retallades en les subvencions destinades a les  escoles bressol etc. etc.  Temes  d'actualitat i que patim tots. 

Tant l'exposició que va fer el Catedràtic  d'Economia de la UB Sr. Germà Bel i  el Catedràtic de Dret Administratiu de la UB Sr. Tomàs Font, com les intervencions de les alcaldesses  de Tiana i de Santpedor Sra. Esther Pujol i Sra. Laura Vilagrà, com la dels  alcaldes de Tarragona Sr. Josep Felix Ballesteros, de  Girona Sr. Carles Puigdemont i  d'Olesa  Sr.  Salvador Prat, van ser molt  interessants i  alliçonadors per la quantitat de suggerències, idees i posibles solucions que van exposar i que es van poder debatre per part de tots els assistents durant  tota la jornada.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button