Fiscalía arxiva la demanda a Assumpta Camps

Final i definitivament  ha quedat tancada de forma contundent i clara  la denuncia que l’Ajuntament va fer contra l’ex-alcaldessa Assumpta Camps per  malversació de cabdals públics en la redacció del projecte per portar aigua potable i terciaria al municipi.

El Fiscal no troba ni malversació de cabdals publics ni prevaricació en el tema del projecte per dur aigua potable a Sant Quirze i per guardar l’aigua terciària per reg,  neteja  i  sanejament de vies públiques i per una emergència d’incendis, i arxiva el cas. El Fiscal segueix així el parer del Tribunal de Cuentas que va desestimar per complet fa un mes la demanda de l'Ajuntament

Finalment i malgrat la mala fe, la justícia ens dóna la raó. Llàstima per la pèrdua de temps i els diners malbaratats en les costes, uns diners que ara mateix aniriem molt bé a les arques municipals.

Independents per Sant Quirze Safaja continuem treballant amb responsabilitat, transparència i bona fe pels veïns del nostre poble.

Aquí pots llegir l'escrit de la Fiscalia

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button