El 9 Nou recull l’absolució d’Assumpta Camps

El diari comarcal El 9 Nou va explicar divendres 13 de gener la notícia de l'absolució de la nostra regidora i ex-alcaldesa Assumpta Camps, tal com ja vàrem avançar al nostre web a finals de desembre. Estem molt satisfets que s'en faci ressó i que la veritat per fi s'imposi a les calúmnies.

El 9 Nou recull que:

La sentència del Tribunal de Comptes, però, rebat els arguments plantejats per l’Ajuntament que, per exemple, assegurava que el projecte no beneficiava el municipi. “La raó i la utilitat pública del projecte estan fora de qualsevol dubte perquè era imprescindible per a l’obtenció de les concessions administratives que dotarien el municipi de nous recursos hídrics”, asseguren els magistrats.

Us convidem a llegir l'article complet i a compartir-lo i comentar-lo per arreu.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button