Victòria és continuar on els altres decideixen parar

Volem agrair l’assistència a la seixantena de persones que dissabte ens vareu acompanyar en l’acte central de presentació de les nostres propostes electorals al restaurant La Masia a Les Clotes.
Independents per Sant Quirze  Safaja som molt conscients dels temps de crisi que vivim i per això fem propostes reals, que no promeses, en aquells temes que creiem que són bàsics en la vida diària dels nostres veïns i veïnes: unificació i manteniment urbanístic, educació, participació ciutadana i medi ambient. I tot això garantit per una gestió austera i transparent acompanyada d'una amplia informació i per l'atenció al ciutadà.
Tornarem a governar a l’Ajuntament de Sant Quirze  Safaja i reprendrem tots aquells projectes que l’actual equip de govern ha aturat. Com el pla de sanejament,  la dignificació de l’escola i l'execució dels cords de legalització de la urbanització Les Clotes. Emprendrem projectes nous, com l’anella de camins verds, i implicarem a tot el poble en la confecció dels pressupostos.

Us demanem que el proper 22 de maig no us quedeu a casa, i encara que caigui un xàfec com el de dissabte a la nit, exerciu el vostre dret democràtic i ens feu confiança a les urnes.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button