Sanejament i anella verda, projectes bàsics

Tenim dues grans prioritats en temes d’urbanisme: l’execució del pla de sanejament i l’anella verda.

Quan vàrem haver de deixar el govern l’any 2007,  ja teníem gairebé enllestit el Pla de Sanejament de les aigües residuals des del Parc de l'Aigua fins a la connexió amb la baixada del poble, però aquestes obres  van ser aturades per l'actual equip de govern  el setembre del 2007.   Independents per Sant Quirze de Safaja vàrem aconseguir que el Consorci del Besòs ens financés el projecte i la seva execució.  Les aigües residuals de moltes urbanitzacions surten al bosc.

És fals que l’Agència Catalana de l’Aigua autoritzi abocaments temporals mentre no estigui executat el pla. És urgent executar el pla de Sanejament i corregir aquest atemptat mediambiental.

L’anella verda és un altre projecte que ens il·lusiona enormement. Tant per la seva vessant lúdica, la de poder connectar el municipi a través de senders, però sobretot per la seva vessant preventiva. Amb una bona connexió de camins i un bon manteniment, el pas dels vehicles de l’ADF, dels bombers i dels camions de cubes queda garantit en cas d’incendi.

Es faran camins de terra amples, i un cop enllestida l’anella verda, es continuarà netejant les àrees perimetrals de les urbanitzacions, fins allà on ens ho permeti el pressupost.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button