Resultat comicis 22M

Us avancem els resultats dels comicis d’avui:

Cens 480

Vots 359 (74’7% participació)

Abstenció 123

Nuls 2

Blancs 7

Resultats partits:

CiU 220 vots

Independents per SQS 124 vots

PP 6 vots

Estem orgullosos de l’alta participació en aquests comicis municipals, fet que confirma el compromís dels veïns i veïnes amb Sant Quirze Safaja. Agraïm la confiança del nostre electoral alhora que felicitem a Convergència i Unió per la seva victoria. A partir d’ara, Independents per Sant Quirze Safaja continuarem treballant pel poble des de l’oposició, com sempre oferint col·laboració i diàleg a l’equip de govern.

En moments de crisi com l’actual, cal fer pinya i treballar pel poble.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button