Empadronaments ficitics, estem alerta

Independents per Sant Quirze Safaja varem haver de deixar el govern de l’Ajuntament al 2007 per vuit vots. Dies després de les votacions, varem descobrir 23 empadronaments ficticis de persones que tot i vivint més de la meitat de l’any a un altre municipi, s’havien censat a Sant Quirze Safaja per votar al poble. Després dels comicis locals del 2007, d’aquests 23 nous empadronats, 18 es van donar de baixa.

En aquests propers comicis, Independents per Sant Quirze Safaja tenim localitzades 14 persones que s’han empadronat al poble, tot i que viuen i treballen a un altre municipi, i que al novembre van votar a les eleccions autonòmiques a l’altre municipi.

El dia de les eleccions estarem vigilants a l’acció d’aquestes persones sense escrúpols.

El dia de les eleccions us demanem que no us quedeu a casa i exerciu el vostre dret a vot. Feu-nos confiança.

Los comentarios están cerrados.

Tweeter button Facebook button Linkedin button Delicious button Flickr button